• Slaaptraining

Slaaptraining voor mensen met slaapproblemen

Slapen ondersteunt het herstellende vermogen van lichaam en geest. Goed slapen is dan ook belangrijk bij het creëren van de juiste balans in uw leven.

Spanning, drukte, verveling. leegte, verdriet, ongemakken, pijn, zorgen, problemen en angsten kunnen de balans verstoren en slaapproblemen veroorzaken. Een goede nachtrust komt dichterbij wanneer u de combinatie van gedrag, gevoelens en gedachten beter leert begrijpen en onder controle krijgt.

Oefentherapeut en haptotherapeut Toos Lavrijsen heeft al ruim 30 jaar ervaring als het gaat om analyse – inzicht – bewustwording – gedragsverandering. Specifieke scholing voor slaapproblemen heb ik gevolgd op Slaapcentrum Kempenhaeghe in Heeze.

Innerlijke rust en ontspanning maken ruimte voor het terug nemen van de regie over uzelf. In deze begeleiding leert u met oefeningen en inzicht in uw gedrag – grip te krijgen op uw persoonlijke, slaap verstorende elementen. De handvaten, tips en unieke slaapbegeleiding helpen u om de rust in uw hoofd toe te laten en een gezond slaapgedrag te ontwikkelen.

Indien het bovenstaande herkenbaar voor u is en het graag wilt veranderen, dan kan ik u hierin begeleiden.

De slaaptraining kan zowel individueel als in groepsverband worden aangeboden. Groepstraining duurt 6 weken en wordt aangeboden bij voldoende belangstelling.

Contact Information

Praktijk in Eersel
Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1h
5521 WD Eersel
Tel: 06-13544833
0497-517856

Praktijk in Middelbeers
Gemeenschapsgebouw “Ons Mevrouw”
Doornboomstraat 34
5091 BC Middelbeers
Tel: 06-13544833
0497-517856

Wij zijn aangesloten bij

© Copyright 2017 - Prakt Oefenther Cesar & Haptonomie - design by web2view Sitemap