• Slaaptherapie slaaptraining slaapoefentherapie Eindhoven

Unieke persoonsgerichte slaaptraining bij de Praktijk voor oefentherapie

Elk mens heeft voldoende nachtrust nodig, omdat slapen het herstellende vermogen van lichaam en geest voor een groot deel bepaalt. Slaap je slecht of onvoldoende, dan voel je dat aan je gesteldheid. Je staat moe op en je hebt het gevoel dat je hoofd vol met watten zit. Het is dan ook cruciaal wanneer je slaapproblemen hebt om aan de bel te trekken en hulp te zoeken. Slaaptabletten zijn een tijdelijke oplossing. Beter is om je voor het volgen van een slaaptherapie in de regio Eindhoven aan te melden bij de praktijk voor oefentherapie Cesar en Haptonomie in Eersel of Middelbeers.

Persoonsgerichte slaaptherapie brengt de balans in je leven terug

Goed slapen is belangrijk voor het creëren van de juiste balans in je leven. Door de huidige hectische tijd kan hier onbalans in optreden. Spanning, drukte, verveling. leegte, verdriet, ongemakken, pijn, zorgen, problemen en angsten kunnen de balans verstoren en slaapproblemen veroorzaken. Een goede nachtrust komt dichterbij wanneer je de combinatie van gedrag, gevoelens en gedachten beter leert begrijpen en onder controle krijgt. Als gediplomeerde oefentherapeuten hebben wij hier veel ervaring mee en kunnen wij je weer in balans brengen.

Zo heeft oefentherapeut en haptotherapeut Toos Lavrijsen al meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om analyse – inzicht – bewustwording – gedragsverandering. Specifieke scholing voor slaapproblemen heeft zij gevolgd op Slaapcentrum Kempenhaeghe in Heeze. Oefentherapeut Kitty Heesters is geschoold als slaap-oefentherapeut bij www.slaap-oefentherapie.nl

Persoonsgerichte slaaptherapie inclusief unieke slaapbegeleiding

Innerlijke rust en ontspanning maken ruimte voor het terug nemen van de regie over jezelf. Tijdens deze slaaptherapie in Eersel, Eindhoven en Middelbeers leer je met oefeningen en inzicht in uw gedrag – grip te krijgen op uw persoonlijke, slaap verstorende elementen. De handvatten, tips en unieke slaapbegeleiding helpen je om de rust in je hoofd toe te laten en een gezond slaapgedrag te ontwikkelen.

Indicaties:

  • Moeite met inslapen
  • Moeite met doorslapen
  • slaapapneu
  • overmatig zweten ‘s-nachts
  • verslaafd aan slaappillen
  • te vroeg wakker worden

Contact Information

Praktijk in Eersel
Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1h
5521 WD Eersel
Tel: 06-13544833
0497-517856

Praktijk in Middelbeers
Gezondheidscentrum de Beerzen
Doornboomstraat 34
5091 BC Middelbeers
Tel: 06-13544833
0497-517856

Wij zijn aangesloten bij

© Copyright 2017 - Prakt Oefenther Cesar & Haptonomie - design by web2view Sitemap