• Over ons

Even voorstellen

Ik ben Toos Lavrijsen, opgeleid als Oefentherapeut Cesar en praktiserend vanaf 1983. In mijn werk als Cesartherapeute is mijn behandeling gericht op een natuurlijk houdings- en bewegingspatroon uitgaande van een Totaal visie.  Het spreekt mij vooral aan dat niet alleen de klacht maar de hele mens centraal staat.

Om mijn werkwijze verder te professionaliseren heb ik me geschoold in Haptonomie en raakte ik geboeid door de extra mogelijkheden van deze benadering, waarbij het gevoel een grote rol speelt. Stap voor stap heb ik hierin mijn persoonlijke ontdekkingsreis gemaakt en geïntegreerd in mijn leven, zijnswijze en werk. Zo is het voor mij dan ook een uitdaging, om samen met de cliënt de gevoelsmatige betekenis van de klacht/ het probleem te ontdekken om er vervolgens anders mee leren om te gaan.  Haptonomie gaat in wezen over contact en wat goed contact bijdraagt aan een zinvol (samen)leven.

Ik ben Kitty Heesters, Oefentherapeute Cesar sinds 1990. Vanaf die tijd ben ik ook werkzaam in de praktijk van Toos Lavrijsen.

Bewegen is mijn passie. Het geeft mij voldoening om mensen inzicht te geven in hun eigen bewegen en klachten, zodat ze zelf optimale invloed hierop kunnen uitoefenen. Lesgeven in groepsverband ( o.a. ZwangerTotaal) sluit bij deze interesses dan ook goed aan.

Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van bekkenklachten .

Wie zijn wij

In onze Praktijk voor Oefentherapie Cesar en Haptonomie gaan we uit van duidelijke raakvlakken tussen fysieke en geestelijke houding. De mens in zijn geheel staat bij beide benaderingen centraal en is uitgangspunt in de behandeling.

Contact Information

Praktijk in Eersel
Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1h
5521 WD Eersel
Tel: 06-13544833
0497-517856

Praktijk in Middelbeers
Gezondheidscentrum de Beerzen
Doornboomstraat 34
5091 BC Middelbeers
Tel: 06-13544833
0497-517856

Wij zijn aangesloten bij

© Copyright 2017 - Prakt Oefenther Cesar & Haptonomie - design by web2view Sitemap