• Haptonomie Eersel Eindhoven Valkenswaard Veldhoven Waalre

Praktiserend Cesar- en haptotherapeut Eersel Middelbeers sinds 1983

Ben je op zoek naar een ervaren therapeut haptonomie in de regio Eersel, Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven of Waalre. Of ben je op zoek naar een therapeut haptonomie in de gemeente Oirschot, Best of Eindhoven. Neem dan contact op met onze Praktijk voor Oefentherapie Cesar en Haptonomie in Eersel of Middelbeers. Afhankelijk van je hulpvraag zal je uitgenodigd worden voor een oriënterend intakegesprek met een van onze therapeuten. Zo weten wij precies wat je klachten en wensen voor herstel zijn en welke therapie het beste bij je past.

Praktijk voor Oefentherapie Cesar en Haptonomie heeft 2 therapeuten

Onze praktijk voor oefentherapie Cesar en Haptonomie is gevestigd op twee locaties in Eersel en Middelbeers. Wij beschikken over 2 ervaren oefentherapeuten. Toos Lavrijsen is net als haar collega Kitty Heesters gestart als oefentherapeut Cesar. Deze vorm van oefentherapie is gericht op een natuurlijk houding- en bewegingspatroon uitgaande van een Totaal visie. Het unieke van Cesartherapie is dat niet alleen de klacht, maar de hele mens centraal staat. Omdat Toos haar werkwijze verder wilde professionaliseren om cliënten een nog betere behandeling en begeleiding te kunnen geven heeft zij zich geschoold in Haptonomie.

De toegevoegde waarde van haptonomie in Eersel en Middelbeers

Bij Haptonomie speelt gevoel in vrijwel alle aspecten van een klacht een belangrijke rol. Het is een uitdaging om samen met je, de gevoelsmatige betekenis van jouw klacht/ probleem te ontdekken om er vervolgens anders mee leren om te gaan. In combinatie met elementen van de oefentherapie Cesar in Eersel Middelbeers slagen wij hier in. Kitty Heesters is oefentherapeute sinds 1990 en werkt sinds die tijd ook met Toos samen. Bewegen is haar passie. Het geeft haar voldoening om mensen inzicht te geven in hun eigen bewegen en klachten, zodat ze zelf optimale invloed hierop kunnen uitoefenen. Lesgeven in groepsverband (o.a. Zwanger Totaal) sluit bij deze interesses dan ook goed aan. Zij is daarnaast gespecialiseerd in het behandelen van bekkenklachten, duizeligheidsklachten en slaapproblemen.

Onze praktijk voor oefentherapie Cesar en Haptonomie Eersel en Middelbeers heeft de afgelopen decennia speciale programma’s ontwikkeld die uitstekende resultaten opleveren voor cliënten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Contact Information

Praktijk in Eersel
Gezondheidscentrum Dolium
Gebint 1h
5521 WD Eersel
Tel: 06-13544833
0497-517856

Praktijk in Middelbeers
Gezondheidscentrum de Beerzen
Doornboomstraat 34
5091 BC Middelbeers
Tel: 06-13544833
0497-517856

Wij zijn aangesloten bij

© Copyright 2017 - Prakt Oefenther Cesar & Haptonomie - design by web2view Sitemap